Verzending en retourneren

GRATIS VERZENDING

Als je bij ons een bestelling plaatst is de verzending altijd gratis.

LEVERTIJD CA. 1-2 WERKDAGEN

Als je op werkdagen vóór 12:00 uur bestelt, dan streven wij ernaar jouw bestelling nog dezelfde werkdag te verzenden. Je ontvangt een e-mail op het moment dat wij je bestelling hebben verwerkt en het jouw kant op komt.

Zo gauw wij je bestelling hebben meegegeven aan onze vervoerder, hanteren wij een geschatte levertijd van ca. 1-2 werkdagen.

ZICHTTERMIJN

Heb je online één of meerdere artikelen bij ons besteld, dan heb je het recht op een zichttermijn van 14 dagen. Ben je niet tevreden met een artikel of heb je spijt van je aankoop, dan heb je na ontvangst van de bestelling 14 dagen de tijd om je bestelling te herroepen en terug te sturen. Dit houdt in dat het artikel niet beschadigd, vuil, gewassen of zichtbaar gedragen is. Artikelen dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, met de originele verpakking in de verzenddoos geretourneerd te worden.

RETOURVIGNET

Om te werken aan een duurzame toekomst en het terugdringen van onnodige retouren wordt een deel van onze producten voorzien van het Retourvignet®. Het retourvignet is zo bevestigd aan het product dat het passen mogelijk is. Met het verwijderen van het Retourvignet vervalt het recht op retour en restitutie. Alleen op deze manier kunnen we samen duurzaam retourneren en kunnen wij iemand anders blij maken met dit ‘nieuwe’ artikel.

ARTIKEL RUILEN?

Als je graag een artikel wilt ruilen voor een andere maat, kleur of model, stuur dan het artikel aan ons retour en plaats een nieuwe bestelling met het juiste artikel. De kosten voor het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel zullen, mits ongeschonden, zo spoedig mogelijk worden teruggestort. Ook voor ruilen geldt de zichttermijn van 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

HOE TE RETOURNEREN?

Vul het retourformulier volledig in en stuur het mee in de originele verpakking en verzenddoos. De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening. Retourzendingen dienen dan ook voldoende gefrankeerd te worden.

Artikel(en) die door eigen toedoen beschadigd of vuil zijn, of na de gestelde retourtermijn worden geretourneerd, zullen door ons niet worden geaccepteerd.