Verzending en retourneren

GRATIS VERZENDING

Als je bij ons een bestelling plaatst is de verzending altijd gratis. Wij leveren aan adressen in de volgende landen: Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Oostenrijk.

VANDAAG BESTELD? MORGEN IN HUIS!

Als je op werkdagen vóór 23:00 uur bestelt, dan streven we ernaar jouw bestelling nog dezelfde dag te verzenden. Je ontvangt een e-mail op het moment dat wij je bestelling hebben verwerkt en het jouw kant op komt.

M.u.v. zaterdag en zondag.

ZICHTTERMIJN

Heb je online één of meerdere artikelen bij ons besteld, dan heb je het recht op een zichttermijn van 14 dagen. Ben je niet tevreden met een artikel of heb je spijt van je aankoop, dan heb je na ontvangst van de bestelling 14 dagen de tijd om je bestelling te herroepen en terug te sturen. Dit houdt in dat het artikel niet beschadigd, vuil, gewassen of zichtbaar gedragen is. Artikelen dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, met de originele verpakking in de verzenddoos geretourneerd te worden.

ARTIKEL RUILEN?

Als je graag een artikel wilt ruilen voor een andere maat, kleur of model, stuur dan het artikel aan ons retour en plaats een nieuwe bestelling met het juiste artikel. De kosten voor het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel zullen, mits ongeschonden, zo spoedig mogelijk worden teruggestort. Ook voor ruilen geldt de zichttermijn van 14 dagen.

HOE TE RETOURNEREN?

Retourneren is gratis in Nederland, België en Duitsland. In overige Europese landen betaal je het lokale tarief. Het retourlabel kan je hier vinden. 

Voer het ordernummer LANL-XXXX (die je kan vinden in de orderbevestiging) en je postcode in.

Vervolgens kan je een retourlabel aanmaken. Print deze uit en plak het retourlabel over het originele verzendlabel. Stuur het artikel retour in de originele verpakking en verzenddoos.

Artikel(en) die door eigen toedoen beschadigd of vuil zijn, of na de gestelde retourtermijn worden geretourneerd, zullen door ons niet worden geaccepteerd.