Over ons

Lazamani herken je aan de creatieve en eigenzinnige designs. Iedere zomer en winter komt het merk met een eigentijdse en originele collectie. Slippers, sandalen, schoenen en laarzen, allemaal gemaakt om mee gezien te worden. Durf op te vallen en blijf vooral jezelf!

ZOMER

De zomercollectie bestaat ieder jaar weer uit verrassende slippers en sandalen met nieuwe, frisse kleuren, prints, kralen, borduursels en combinaties van materialen. Lazamani anticipeert goed op de voorspelde trends waardoor het merk áltijd de nieuwste trends in haar collectie heeft, geheel met een eigenzinnige twist.

Alle slippers en sandalen hebben een voetbed van zacht en soepel leer. Dit geeft, naast een hoog draagcomfort, ook een gevoel van luxe. Ieder paar is vervaardigd uit de mooiste, zorgvuldig geselecteerde, materialen.

Elke slipper en sandaal is een sieraad aan je voeten. Je draagt ze tijdens een dagje uit of simpelweg naar je werk. En vertrek je naar een zonnige bestemming? Dan mag een paar absoluut niet ontbreken in je koffer! Lazamani: altijd een mooi cadeau voor jezelf.

WINTER

Leer, laarzen en de laatste trends, deze woorden zeggen alles over de wintercollectie van Lazamani. Van stoere ‘chunky’ laarzen tot elegante laarsjes met hak. Alle modellen zijn altijd afgewerkt met prachtige ritsen, gespen of andere bijzondere details.

ONTWIKKELING

Het Nederlandse merk Lazamani is in 1988 opgericht. Door het volgen van de laatste trends en het ontwikkelen van een eigen ‘Lazamani-stijl’ neemt het merk al meer dan 30 jaar een prominente positie in de schoenmode in. Het bedrijf heeft een goede en langdurige relatie opgebouwd met haar producenten in Italië, Portugal, Turkije en India. Hierdoor weten ze al jaren de perfecte balans tussen vakmanschap en creativiteit te leveren.

Lazamani
Lazamani