WANDER & WONDER @ GRAN CANARIA door Larissa Bruin

WANDER & WONDER @ GRAN CANARIA door Larissa Bruin

22 September, 2022

Palmbomen, cactussen en bomen vol prachtige bloemen. Wie ver genoeg ronddwaalt in deze wereld, vindt vanzelf plekken waar al deze flora samenkomt en een schitterende achtergrond vormen voor een zomerse fotoshoot. Gran Canaria is zo’n plek. Ik, Larissa Bruin, bezocht Gran Canaria en ontdekte dat het de perfecte setting vormde voor de Lente/Zomer 2022 collectie.

Rhinestones sandalen: 75.844 taupe

Gran Canaria behoort tot de Spaanse eilandengroep de Canarische Eilanden. Het eiland heeft een vulkanische oorsprong en door de gunstige ligging heeft het een warm en zonnig, subtropisch klimaat. Het eiland wordt gekenmerkt door droge, woestijnachtige landschappen, natuurlijke warmwaterbronnen en grotten. Verspreid over het eiland liggen verschillende steden en dorpen, elk met een eigen karakter. In de drukbevolkte, maar gezellige hoofdstad Las Palmas vind je authentieke, historische wijken en tal van culturele bezienswaardigheden. So let’s explore…

links: woven mules 33.486 orange / rechts: woven mules 33.486 gold

squared woven mules: 33.488 peach

chunky mules: 75.841 beige

squared mules: 33.501 green

Om Gran Canaria te ontdekken is het aan te raden om een auto te huren. Het openbaar vervoer is er onhandig en taxi’s zijn er niet goedkoop. Ik reisde naar de zuidkant van het eiland om hier het prachtige Puerto de Mogán en haar omgeving te bezoeken. Deze kustplaats wordt ook wel ‘Venetië van de Canarische Eilanden’ genoemd. Het staat bekend om zijn markten waar elke vrijdag massa’s toeristen op bezoek komen. Wij waren er op een woensdag en hadden dus veel van de schattige plekjes voor onszelf. Hoe idyllisch wil je het hebben? Wat een plaatje! Het complimenteert 100% mijn kleurrijke sandalen.

links: slipper met kralen: 75.453 orange / rechts: sandalen met grote rhinestones 75.838 tan

links: 'croissant' mules 33.505 black / rechts: slipper met multi kraaltjes 75.451 green multi

Vanuit Puerto de Mogán is het een rit van 1,5 uur om aan de noordkant van het eiland te komen. Hier vind je rondom Agaete en Gáldar verschillende natuurlijke warmwaterbronnen. Ze zijn de rit meer dan waard! Wanneer de zon op de rotsen schijnt en het water nog dieper blauw lijkt, zou je bijna denken dat je een stukje paradijs hebt gevonden. Een prachtige omgeving om lekker rond te dwalen. Zó vredig! Ik koos ervoor om de fraaie sandalen te combineren met een comfortabele maxi-jurk. Deze happy boho vibes passen perfect bij mijn humeur!

Verfraaide sandalen: 75.472 tan

chunky sandalen: 75.829 pink

links: squared woven mules: 33.488 apricot / rechts: plateau sandalen 75.812 brown
It makes you wonder, where to wander next?