WANDER & WONDER @ GRAN CANARIA door Larissa Bruin

WANDER & WONDER @ GRAN CANARIA door Larissa Bruin

22, 2022

Palmbomen, bloemenbomen en cactussen. Als je ver genoeg ronddwaalt in deze wereld, vind je plekken waar al deze prachtige planten samenkomen en schitterende achtergronden vormen. De Canarische Eilanden zijn zo'n plek. Ik, Larissa Bruin, bezocht Gran Canaria en ontdekte hoe de collectie Lente/Zomer 2022 perfect paste bij deze prachtige omgeving.

Rhinestones sandalen: 75.844 taupe

Gran Canaria is een van de zeven Canarische Eilanden. Het is de derde grootste en de tweede meest bevolkte. Hoewel het eiland van vulkanische oorsprong is, wordt het nu vooral gekenmerkt door droge landschappen, waaronder een woestijnachtige zandvlakte, natuurlijke warmwaterbronnen en grotten. Daarnaast vindt u in de hoofdstad Las Palmas diverse culturele bezienswaardigheden en musea. En elke stad heeft zijn eigen karakter. So let’s explore…

links: woven mules 33.486 orange / rechts: woven mules 33.486 gold

squared woven mules: 33.488 peach

chunky mules: 75.841 beige

squared mules: 33.501 green

Het is aan te raden om een auto te huren aangezien het openbaar vervoer onhandig is en taxi’s niet goedkoop zijn. Ik reisde naar de zuidkant van het eiland om de prachtige zee van Puerto de Mogan te bezoeken. Deze kustplaats wordt ook wel 'klein Venetië' genoemd en staat bekend om zijn markten op vrijdag waar massa's toeristen op bezoek komen. Wij waren er op een woensdag en hadden dus veel van de schattige plekjes voor onszelf. Hoe idyllisch zijn deze straatjes? Het complimenteert 100% mijn kleurrijke sandalen.

links: slipper met kralen: 75.453 orange / rechts: sandalen met grote rhinestones 75.838 tan

links: 'croissant' mules 33.505 black / rechts: slipper met multi kraaltjes 75.451 green multi

Vanuit Puerto Mogan duurt het 1,5 uur met de auto om aan de noordkant van het eiland te komen, waar natuurlijke warmwaterbronnen rond Agaete en Gáldar te vinden zijn. Dit is rit zo waard! Wanneer de zon de rotsen raakt en het water nog dieper blauw wordt, zou je kunnen denken dat je een klein stukje paradijs voor je hebt gevonden. Gewoon ronddwalen en slenteren door deze prachtige wateren is zo vredig! Ik koos ervoor om te gaan met een comfortabele maxi-jurk en mijn verfraaide sandalen. Deze boho en happy vibes passen perfect bij mijn humeur!

Verfraaide sandalen: 75.472 tan

chunky sandalen: 75.829 pink

links: squared woven mules: 33.488 apricot / rechts: plateau sandalen 75.812 brown
It makes you wonder, where to wander next?