The Mallorca Edit

The Mallorca Edit

02 Mei, 2023

Mallorca is absoluut een betoverende bestemming die alles biedt wat je nodig hebt voor een fantastische fotoshoot of een zonnige vakantie. Adembenemende uitzichten, leuke dorpjes en een prachtige mediterrane kustlijn. Onlangs werd een deel van onze collectie gefotografeerd op Mallorca in het teken van Lazamani Moments; plezierige momenten met Lazamani op Mallorca.

Slippers 75.451 Multi Taupe

De kleurrijke outfits van de shoot waren een perfecte match bij het landschap van Mallorca, waarbij de vele kleuren van de bloemen en planten goed tot hun recht kwamen. De outfits waren zowel stijlvol als comfortabel, perfect voor de warme dagen die Mallorca te bieden heeft.

Slippers 33.486 Multi

Tijdens de shoot hebben we gebruikgemaakt van verschillende prachtige locaties, waaronder het gezellige appartement, charmante plaatsjes, een kleurrijke markt, een azuurblauwe baai en als kers op de taart, een prachtige boot in de haven van Palma! Elk van deze locaties bood een unieke sfeer en adembenemend uitzicht, waardoor de foto's nog gevarieerder en onvergetelijk werden.

Sandalen 75.405 White

Bij het appartement werden er foto's gemaakt van Lotte terwijl ze ontspande bij het zwembad met haar sandalen aan, genietend van het zonnetje. De plaatsjes waar gefotografeerd werd, waren eveneens erg pittoresk. Kleine straatjes en steegjes boden een charmante achtergrond voor de shoot.

Clogs 31.227 Cuoio

Op de markt waren er veel interessante kraampjes en prachtige kleuren die de foto's echt tot leven brachten. Opnieuw een pittoreske locatie waar model Lotte dit keer haar favoriete setje met de clogs droeg.

Slippers 75.807 Gold

Mallorca is een waar paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers! Dit betoverende eiland barst van de prachtige dorpjes en steden, waaronder het historische Palma de Mallorca, waar je kunt genieten van schilderachtige straatjes en een majestueuze kathedraal. En wat te denken van de ongerepte stranden, het kristalheldere water en de verbluffende vergezichten die je hier kunt bewonderen? Of je nu van de rustige natuur of de bruisende stad houdt, op Mallorca vind je het allemaal!

Slippers 75.474 White

Op de boot werd Lotte in de haven al dansend vastgelegd, een en al plezier! En last but not least, een locatie met uitzicht op een baaitje met azuurblauw water.

Slippers 75.386 Nude

Het was een succesvolle fotoshoot met een prachtige collectie van kleurrijke outfits, perfect bij de omgeving van Mallorca. Met de vele locaties die werden gebruikt, was er geen gebrek aan inspiratie voor de fotograaf en het model. Als je op zoek bent naar een fotogenieke en zonnige bestemming, dan is Mallorca de place to be!

Fotograaf: Chantal van den Broek
Model: Lotte Schouten
MUA: Gerriet Brouwer