The first Lazamani brand store

26 Maart, 2024

Misschien heb je het al gehoord, maar we hebben geweldig nieuws om te delen! Onze eerste brandstore is geopend in Utrecht! Een belangrijk hoogtepunt in ons merkverhaal; van een geliefde online bestemming tot een tastbare winkelervaring waar je onze volledige collectie kunt zien, voelen en passen.

Lazamani brand store

We zijn al jaren een bekend merk in verschillende winkels en online. Nu brengen we diezelfde kwaliteit en fashion-forward designs naar het hart van Utrecht. De Lazamani brandstore is makkelijk bereikbaar en een must-visit voor elke fashion lover. Of je nu op zoek bent naar het perfecte paar schoenen voor een speciale gelegenheid, je dagelijkse look wil opfrissen, of nog een paar slippers wil scoren voor die zonnige bestemming, ons vriendelijke team staat klaar om je te helpen met persoonlijke stylingadvies en meer.

Lazamani brand store

Laat ons weten wat je van onze nieuwe winkel vindt, welke collecties je graag in de toekomst zou willen zien, of deel simpelweg je Lazamani momenten met ons. #lazamanimoments

Lazamani brand store

Of je nu een trouwe online shopper bent of ons voor het eerst ontdekt, we nodigen je uit om de Lazamani ervaring in persoon te komen beleven. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze brandstore in Utrecht aan de Steenweg 52. Tot snel!

Lazamani brand store