De Nederlandse tulpenvelden - een must visit!

De Nederlandse tulpenvelden - een must visit!

22 September, 2022

Nederland en bloemen, die twee woorden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hetzelfde geldt voor Lazamani en bloemen. We staan bekend om onze bloemenslippers van leer. Elk jaar ontwerpen we een nieuwe variant met nieuwe kleuren. Net als de Nederlandse tulpenkwekers. Ook ontwikkelen ze elk jaar nieuwe verrassende combinaties. Het Nederlandse tulpenseizoen loopt van eind maart tot half mei.

Dit jaar bracht Naomi Louwerens, beter bekend als AuthenticChica, een bezoek aan de Tulip Store Showgarden en Van der Slot Tulpenvelden.

Onze beroemde leren bloemenslippers in de kleurrijke tulpenvelden. Is dat niet om van te houden? Color blocking is everything!
Naomi draagt bloemenslippers 33.753 orange.

We zijn dol op de vintage Fiat 500! Zie jij jezelf al langs de tulpenvelden rijden? Naomi zeker! Ze draagt sandalen met kralen 75.502 tan. De kleuren en patronen staan prachtig aan je voeten en zijn makkelijk te combineren met elke outfit.

Pluk bloemen met ons. Ruik en lach!

De kleuren van de natuur inspireren ons altijd. We vinden een manier om ze te gebruiken in onze eigen patronen en ontwerpen. Bijvoorbeeld in de kralenslippers die Naomi draagt: 75.780 off white.

We zitten boordevol nieuwe inspiratie en kunnen niet wachten op het tulpenseizoen van volgend jaar!
Dankjewel Naomi!