Clogs, clogs, clogs

Clogs, clogs, clogs

18 Juli, 2023

Clogs, muiltjes, klompjes - deze schoenen hebben een rijke geschiedenis en zijn helemaal terug van weggeweest. Maak kennis met de wereld van clogs en ontdek onze trendy suède clogs.

Foto: Dames Clogs 31.230 Cuoio

Authentieke roots met een eigentijdse twist

Clogs vonden hun oorsprong in landelijke gebieden, gemaakt van hout en gedragen door mensen over de hele wereld. Bij Lazamani hebben we deze authentieke stijl behouden en er een eigentijdse twist aan gegeven. Onze clogs hebben een levendige uitstraling die je outfit net dat beetje extra geeft.

Foto: Dames Clogs 31.227 Cuoio

Trendy clogs

Ontdek onze uitgebreide collectie trendy suède clogs. Of je nu gaat voor aardetinten of pastelkleuren, er is altijd een paartje dat perfect bij jou past. Laat je eigenzinnige kant zien en experimenteer met verschillende stijlen - van casual tot chic, van speels tot gedurfd.

Foto links: Dames Clogs 31.230 Cuoio, Foto rechts: Dames Clogs 31.231 Cuoio Multi

Styling tips van influencers

Onze clogs zijn veelzijdig en passen bij elke gelegenheid. Ga voor een vrolijke en speelse look door je clogs te combineren met een jeans en een losse blouse. Wil je een vriendinnenavondje uit of een formele gelegenheid? Combineer je Lazamani clogs met een elegante jurk of een rok en maak je look af met jouw favoriete paar met een hogere hak. Laat je inspireren door onze vriendinnen, influencers en creëer je eigen unieke stijl.

Welk paartje is jouw favoriet?

Ontdek welk paar clogs jouw hart verovert. Bij Lazamani geloven we dat schoenen een statement kunnen maken en jou laten stralen. Dus... kies een paar dat past bij jou past en maak een statement met clogs!

Shop Lazamani clogs