Aruba; On Happy Island

Bon Bini Aruba

16 Februari, 2023

Aruba! Een Caribisch paradijs met hagelwitte stranden en wuivende palmbomen, helderblauw water, een gastvrije cultuur en het hele jaar door een heerlijk klimaat. Het wordt niet voor niets ook wel ‘One Happy Island’ genoemd.Aruba is en ideale bestemming voor een onvergetelijke vakantie en om het wisselvallige Nederlandse klimaat even achter je te laten. Vergeet niet je Lazamani slippers en sandalen mee te nemen, want die komen hier goed van pas om te matchen met je leukste zomeroutfits. Zo ontdekte ook Esra Laisina. Zij genoot hier van een heerlijke vakantie met natuurlijk onze nieuwste collectie in haar bagage. In deze blog neemt zij je mee naar dit Caribische paradijs.

Eerst even kort wat over Aruba. Het is een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden en behoort tot de ABC-eilanden van de Kleine Antillen. Het kleine eiland heeft een oppervlakte van 180 km² en is hiermee ongeveer even groot als Texel. Er wonen een kleine 120 duizend mensen en het landschap is dor en rotsachtig met veel cactussen en de karakteristieke Dividivi-bomen die met de wind meegroeien.

Tijdens onze trip naar Aruba hebben we verschillende prachtige plekken bezocht om er heerlijk aan het strand te liggen, te wandelen in de natuur, lekker te eten en natuurlijk om te relaxen. En dat gaat prima op Aruba. Het is echt zo’n eiland die je meteen doet ontstressen met die die relaxte, laid-back vibes. Dit is zo fijn!

Suède slippers: 33.530 beige

En dat relaxen lukte ook uitstekend omdat we verbleven in het prachtige Boardwalk Boutique Hotel. Een van de vele geweldige accommodaties die het eiland rijk is. De locatie is zo ontzettend mooi daar, door al het groen en de mooie bloemen die er bloeien. Deze vind je namelijk niet zo veel op het eiland. Met mijn favoriete slippertjes konden we heerlijk struinen door de mooie tuin van het hotel. We kwamen hier volledig tot rust!Zoals elke avond op Aruba, genoten we hier ook van een fantastische zonsondergang met lekkere chipjes en wat lokale biertjes. Sunsets op Aruba zijn zo adembenemend mooi. Ik mis het ontzettend!

Verfraaide slippers: 75.337 multi

Een andere zonsondergang waar ik erg graag aan terugdenk is de avond dat we een heerlijke smoothie haalde bij Mauchi Smoothies! Mijn go-to outfit deze avond was een simpele witte jurk waarbij echt alle kleuren slippers mooi passen.

Muiltjes: 33.486 fuxia

Na een middagje op het strand hebben we ook nog een bezoekje gebracht aan Oranjestad, de hoofdstad van Aruba. We hebben hier lekker rondgeslenterd en leuke winkeltjes bekeken. In de haven hebben we lekker wat geluncht. Dit is sowieso de plek waar van alles gebeurd, dus altijd leuk om er een kijkje te nemen.

Verfraaide slingback sandalen: 75.298 taupe

Ik hoop dat ik je geïnspireerd heb om ook een bezoek te brengen aan dit geweldige Caribische paradijsje. Mijn Lazamani slippers en sandalen kwamen hier goed van pas en vormde de perfecte match met mijn zomeroutfits. Wat zijn ze leuk!

Liefs Esra