Behind the scenes FW24

Behind the scenes FW24

10 September, 2024

De herfst- en wintercollectie is hier, en we nemen je graag mee achter de schermen van onze shoot in Parijs. De stad van de mode vormde de perfecte achtergrond voor het vastleggen van onze nieuwste ontwerpen, die een combinatie van elegantie en comfort bieden voor de koudere maanden. Met de romantische sfeer van de herfst en winter in Parijs wilden we een collectie presenteren die perfect past bij zowel casual als chique outfits.

BTS FW24

In het hart van Parijs werkte ons creatieve team samen om de Lazamani-vrouw in beeld te brengen: zelfverzekerd, eigenzinnig en met een subtiele luxe uitstraling. Rijke herfstkleuren zoals bordeaux en bruin, gecombineerd met materialen als suède en leer, gaven onze schoenen diepte en karakter. De Alix enkellaarsjes in rood suède en de San Sebastian sneakers in roze sprongen eruit, als perfecte voorbeelden van hoe mode en functionaliteit hand in hand kunnen gaan.

BTS FW24

Lazamani staat niet alleen voor vrolijkheid en kleur, maar ook voor comfort. Elk paar schoenen is ontworpen om moeiteloos door de dag gedragen te worden, ongeacht de gelegenheid. Of je nu door de straten van Parijs wandelt of geniet van een avond uit, de FW24 collectie biedt zowel stijl als draagbaarheid, met schoenen die gemaakt zijn om de kou comfortabel en modieus tegemoet te treden.

BTS FW24

Met de FW24 collectie dagen we je uit om dit seizoen te stralen. Durf op te vallen met gedurfde kleuren, luxe materialen en unieke ontwerpen die je herfst- en winteroutfits naar een hoger niveau tillen. Stap in stijl en comfort het nieuwe seizoen in, en laat je inspireren door de magie van Lazamani in Paris.