Behind the scenes FW23

Behind the scenes FW23

01 September, 2023

De herfst / winter collectie is live! We hebben genoten van een zomer in vrolijke slippers en sandalen, maar we zijn er helemaal klaar voor om ze in te ruilen voor de nieuwste herfst / winter collectie. In juli was het zover; tijd om de herfst / winter collectie vast te leggen. Ondanks dat het buiten een warme 29 graden was in hartje Amsterdam, kon dat onze winterse en zelfs feestelijke sfeer niet bederven!

De fotoshoot vond plaats in een prachtig gebouw midden in Amsterdam! De kleuren en details waren adembenemend. Het hele team was onder de indruk van de unieke locatie die perfect bij ons merk past. We begonnen in de roze kamer - hoe gaaf was dat? Na de roze kamer verplaatsten we ons naar de keuken met blauwe en roze tegeltjes - opnieuw een unieke setting! Uiteindelijk eindigden we in de eetkamer, waar we ons even waanden in de feestelijke sfeer van komende december. Deze collectie bevat namelijk veel metallics die absoluut niet mogen ontbreken in een feestelijke outfit!

De herfst / winter collectie is zeer gevarieerd, van kleurrijke chelsea boots met shadow finish tot western boots gemaakt van restmateriaal – we hebben voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een statement-piece voor een avondje uit of gewoon wat extra stijlvolle warmte wilt toevoegen aan je dagelijkse outfits, onze collectie heeft het allemaal.

We kunnen niet wachten om je te zien stralen in onze herfst / winter collectie! Ben jij er klaar voor om je garderobe te upgraden?