BTS Spring / Summer 2024

Behind the scenes SS24

18 Maart, 2024

Het is officieel: de SS24 collectie van Lazamani is onthuld! We nodigen je uit voor een exclusief kijkje achter de schermen bij het shooten van onze sprankelende lente- en zomer collectie, "Sneak into Spring" en "Fruity Bliss".

Onze creatieve reis vond plaats in een sfeervol ingerichte studio, waar elke setting zorgvuldig werd getransformeerd tot een levend kunstwerk, perfect aansluitend bij onze nieuwste designs.

BTS Spring / Summer 2024

Met "Sneak into Spring" luiden we zachtjes de lente in. De collectie, gedrenkt in pasteltinten, verrijkt met subtiele schaduwen en bloemenprints, omvat authentieke leren sneakers en suède enkellaarsjes - ideaal voor de eerste warme lentedagen.

BTS Spring / Summer 2024

De zomer verwelkomen we met "Fruity Bliss", een thema dat bruist van energie, aangevoerd door de kleur van het jaar: 'Apricot Crush'. Onze collectie zomerse slippers, verrijkt met de iconische Lazamani-kralen, en onze onderscheidende sandalen, weerspiegelen het thema van vers fruit en sfeervolle rieten mandjes.

BTS Spring / Summer 2024

Elk item in deze collectie laat jou in de spotlight staan, ‘dare-to-be-seen!’ Levendige kleuren en speelse patronen vormen de kern, perfect voor iedereen die in stijl van de warmere dagen wil genieten.

BTS Spring / Summer 2024

Verfris je garderobe met Lazamani's SS24 collectie. Laat je inspireren door de frisheid van "Sneak into Spring" en de zoete vibes van "Fruity Bliss". Met Lazamani betreed je stijlvol én comfortabel het nieuwe seizoen!